Τυπική διαδικασία φαίνεται πως είναι η ανανέωση της συνεργασίας του Πέπε Ρέινα με τη Λίβερπουλ. Η τρέχουσα συμφωνία του Ισπανού τερματοφύλακα με τους «κόκκινους» εκπνέει το καλοκαίρι του 2012, αλλά ο ίδιος επιβεβαίωσε πως σύντομα θα ολοκληρωθεί η επέκταση του συμβολαίου του.
«Είμαστε πολύ κοντά και περίπου σε ένα μήνα θα έχει κλείσει το θέμα. Είμαι ευχαριστημένος εδώ, η ομάδα είναι ικανοποιημένη μαζί μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μίλησα με την οικογένειά μου και συμφωνήσαμε πως δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο μέρος για μένα, συνεπώς θα είμαι εδώ για πολύ καιρό ακόμη», τόνισε ο 27χρονος γκολκίπερ.
Πάντως τόνισε πως η ενίσχυση της Λίβερπουλ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να διεκδικήσει τίτλους. «Ελπίζω να συναγωνιστούμε τις άλλες μεγάλες ομάδες και να δώσουμε χρήματα για μεταγραφές. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και ονειρεύομαι την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ», δήλωσε ο Ρέινα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






