Αγγλία

Άδεια για να παίξει Ευρώπη ζητεί η Πόρτσμουθ

Ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της Πόρτσμουθ πίστευαν πως θα έφταναν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ξεπερνώντας τα πολλά οικονομικά και αγωνιστικά τους προβλήματα. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν κίνησαν τις διαδικασίες για να αδειοδοτηθούν από την UEFA.

Ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της Πόρτσμουθ πίστευαν πως θα έφταναν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ξεπερνώντας τα πολλά οικονομικά και αγωνιστικά τους προβλήματα. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν κίνησαν τις διαδικασίες για να αδειοδοτηθούν από την UEFA. Έτσι παρότι ο φιναλίστ του αρχαιότερου θεσμού εξασφαλίζει θέση στο Europa League (από τη στιγμή που η Τσέλσι θα είναι στο Champions League), οι «pompeys» κινδυνεύουν να μείνουν εκτός νυμφώνος καθώς δεν κατέθεσαν εγκαίρως (η σχετική διορία έληξε το Μάρτιο) τα απαραίτητα έγγραφα στην UEFA.

Η Πόρτσμουθ βρίσκεται υπό καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής εκκαθάρισης και οι διοικούντες διαβεβαιώνουν πως σύντομα θα υπάρχει νέα διοίκηση. Για το λόγο αυτό ζητούν να γίνει μία εξαίρεση στην περίπτωση του συλλόγου και να αγωνιστεί κανονικά στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, παρότι η ομάδα έχει ήδη υποβιβαστεί στην Championship.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x