Αγγλία

Δυσφορία για Μπέκαμ στην Αγγλία

Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Σβεν-Γκόραν Έρικσον, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια «επανάσταση» από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, εξαιτίας της επιρροής του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην ομάδα

Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Σβεν-Γκόραν Έρικσον, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια «επανάσταση» από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, εξαιτίας της επιρροής του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην ομάδα. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «News of the World» άνθρωπος που βρίσκεται μέσα στην αγγλική ομοσπονδία «οι παίκτες ανησυχούν όλο και περισσότερο για το πόσο ισχυρός έχει γίνει ο Ντέιβιντ. Όλοι γνωρίζουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον Σβεν και οι δυο τους συζητάνε θέματα τακτικής και επιλογής παικτών συνεχώς. Υπάρχει μια διογκούμενη εντύπωση ότι ο Έρικσον συμβουλεύεται υπερβολικά τον Μπέκαμ».

Ο Γουέιν Ρούνεϊ συγκρούστηκε φραστικά με τον αρχηγό των «λιονταριών» στο Μπέλφαστ και όπως ανέφερε η ίδια πηγή «μπορεί ο Γουέιν να ήταν υπερβολικός, όμως είπε αυτά που σκέφτονται όλοι οι παίκτες. Απλώς φοβούνται να μιλήσουν, για προφανείς λόγους».


Eπιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x