Αγγλία

Ο πατέρας του Νεϊμάρ θέλει Αγγλία

Οι δυσκολίες στην μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Σάντος στην Γουέστ Χαμ είναι πολλές ,αλλά η αγγλική ομάδα βρήκε ένα απροσδόκητο σύμμαχο, τον πατέρα του ταλαντούχου επιθετικού.

Οι δυσκολίες στην μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Σάντος στην ΓουέστΧαμ είναι πολλές ,αλλά η αγγλική ομάδα βρήκε ένα απροσδόκητο σύμμαχο, τον πατέρα του ταλαντούχου επιθετικού.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Νεϊμάρ Σίλβα- πατέρας του παίκτη- είχε τονίσει πως είναι πολύ νωρίς για τον μόλις 18 ετών παίκτη της Σάντος να πάει στην Ευρώπη, γνώμη που υιοθέτησε έπειτα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Παρόλα αυτά μόλις έμαθε λεπτομέρειες για την πρόταση των «σφυριών» άλλαξε άποψη και πλέον βλέπει αυτή την μεταγραφή ως το βήμα για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

«Είναι αλήθεια πως η πρόταση αυτή είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Να παίξει στην Ευρώπη και να διεκδικήσει τίτλους. Η Γουέστ Χαμ θα κάνει νέα πρόταση σίγουρα με σεβασμό πάντα στην Σάντος καθώς ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο που πρέπει να το σεβαστούμε», δήλωσε στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα Globoesporte ο πατέρας του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Η Σάντος απέρριψε πρόταση της αγγλικής ομάδας ύψους 12 εκατομμυρίων λιρών αφού η προσφορά που θα γίνει πρέπει να πλησιάζει την ρήτρα του επιθετικού που είναι 28.5 εκατομμυρίων λιρών.

Επιμέλεια:Κώστας Πασχαλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x