Αγγλία

Τόρες… σώνει και καλά!

Δεν πτοούνται με τίποτα στην Τσέλσι και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να εντάξουν τον Φερνάντο Τόρες στο δυναμικό τους.

Δεν πτοούνται με τίποτα στην Τσέλσι και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να εντάξουν τον Φερνάντο Τόρες στο δυναμικό τους.

Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής της Λίβερπουλ, Ρόι Χόντσον, δήλωσε σήμερα ότι «δεν πωλείται ο Τόρες», οι διοικούντες τους «μπλε» σκοπεύουν να αυξήσουν την προσφορά των 47 εκατ. ευρώ που απέρριψαν οι «κόκκινοι» την προηγούμενη εβδομάδα, προκειμένου να πιέσουν τις καταστάσεις και να αποκτήσουν τον Ισπανό στράικερ.

Η Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, θα αυξήσει την προσφορά της κατά 13 εκατ. ευρώ, προσφέροντας στη Λίβερπουλ 60 εκατομμύρια για να αποκτήσει τον 26χρονο φορ.

Παράγοντας της ομάδας του Λονδίνου φέρεται να δήλωσε ότι «είναι αλήθεια πως η Λίβερπουλ απέρριψε την πρόταση των 47 εκατ. ευρώ που κάναμε για τον Τόρες. Παρ’ όλα αυτά, εμείς δεν πτοηθήκαμε… Ας δούμε ποια θα είναι η απάντησή τους όταν θα ρίξουμε 60 εκατ. ευρώ στο τραπέζι του Κρίστιαν Πούρσλοου (σ.σ. Γενικός διευθυντής της Λίβερπουλ)».

Όλα δείχνουν ότι μέχρι την έναρξη της επόμενης σεζόν θα παιχτεί σκληρό πόκερ μεταξύ των δύο ομάδων για τον Τόρες. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς γνωρίζει ότι η Λίβερπουλ, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, δεν είναι και η πιο υγιείς ομάδα.

Από την άλλη, όμως, κανένας στη Λίβερπουλ δεν δείχνει να θέλει να παραχωρηθεί στους «μπλε» το μεγαλύτερο «αστέρι» του συλλόγου.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x