Αγγλία

«Καρακάξα» και επίσημα ο Κάμπελ

Παίκτης της Νιούκαστλ και με τη «βούλα» είναι ο Σολ Κάμπελ. Ο 35χρονος πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ακολούθως, ο βετεράνος κεντρικός αμυντικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Σε αυτήν τη φάση της καριέρας μου δεν θα μπορούσα να ευχηθώ για καλύτερη πρόταση», τόνισε.

Παίκτης της Νιούκαστλ και με τη «βούλα» είναι ο Σολ Κάμπελ.

Ο 35χρονος πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ακολούθως, ο βετεράνος κεντρικός αμυντικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Σε αυτήν τη φάση της καριέρας μου δεν θα μπορούσα να ευχηθώ για καλύτερη πρόταση», τόνισε.

Στη συνέχεια, ο Κάμπελ, που θα φοράει τη φανέλα με το No 5, είπε: «Η μεταγραφή μου στη Νιούκαστλ, μία ομάδα που έχει παράδοση γεμάτη περηφάνια, μεγάλη κληρονομιά και απίθανους οπαδούς, είναι για εμένα κάτι το φανταστικό».

Και τέλος, πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Κρις Χιούτον που με πίστεψε και σκοπεύω να τον αποζημιώσω δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μου. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x