Αγγλία

«Βασικός ο Ρούνεϊ»

Μετά από το τετ-α-τετ που είχε με τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο Φάμπιο Καπέλο πείστηκε πως ο Άγγλος επιθετικός είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός στον αγώνα των «λιονταριών» με την Ελβετία. Η… εξωγηπεδική ζωή του επιθετικού της Μαν. Γιουνάιτεντ, βρέθηκε στο στόχαστρο του αγγλικού Τύπου, με αποτέλεσμα να γίνεται λόγος ακόμα και για προσωρινό αποκλεισμό του από την εθνική της πατρίδας του.

Μετά από το τετ-α-τετ που είχε με τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο Φάμπιο Καπέλο πείστηκε πως ο Άγγλος επιθετικός είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός στον αγώνα των «λιονταριών» με την Ελβετία.

Η… εξωγηπεδική ζωή του επιθετικού της Μαν. Γιουνάιτεντ, βρέθηκε στο στόχαστρο του αγγλικού Τύπου, με αποτέλεσμα να γίνεται λόγος ακόμα και για προσωρινό αποκλεισμό του από την εθνική της πατρίδας του.

«Φυσικά και θα είναι βασικός. Μίλησα μαζί του και μου είπε πως θα χαιρόταν να παίξει. Είναι σε φοβερή κατάσταση όπως θα διαπιστώσατε κι εσείς. Ελπίζω να πραγματοποιήσει εμφάνιση αντίστοιχη με εκείνη στο Γουέμπλεϊ», είπε ο Ιταλός εκλέκτορας αναφερόμενος στον εναρκτήριο αγώνα της Αγγλίας στα προκριματικά του EURO 2012 κόντρα στην Βουλγαρία (4-0), όπου ο Ρούνεϊ, μπορεί να μην σκόραρε, αλλά είχε τρεις ασίστ!

«Είμαστε συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με τους Ελβετούς κι όχι στην προσωπική ζωή των παικτών», συμπλήρωσε ο Καπέλο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x