Αγγλία

«Συγχωροχάρτι» στον Ρούνεϊ

Στην απόφαση να γυρίσει πίσω στον Γουέιν Ρούνει, προχώρησε η Κολίν. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε σύμφωνα με τη «Sun» να συμμορφωθεί, για να μην χάσει τη γυναίκα του.

Στην απόφαση να γυρίσει πίσω στον Γουέιν Ρούνει, προχώρησε η Κολίν. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε σύμφωνα με τη «Sun» να συμμορφωθεί, για να μην χάσει τη γυναίκα του.

Η επιθυμία-εντολή της συζύγου του ήταν σαφής: «Μία ακόμα κοπέλα Γουέιν και χωρίσαμε»!

Η Κολίν μάλιστα απείλησε τον Άγγλο στράικερ ότι αν δεν τηρήσει το λόγο του, τότε δεν θα ξαναδεί και τον 10 μηνών γιο τους, Κάι!

Η σύντροφος του Ρούνεϊ γύρισε στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι. Όπως τόνισε μπορεί να μην ξεχάσει ποτέ το περιστατικό, ωστόσο έχει συγχωρήσει τον 24χρονο επιθετικό.

Η υπόθεση-σκάνδαλο της εμπλοκής του Ρούνεϊ σε σεξουαλικά όργια με ιερόδουλες, δημιούργησε προβλήματα στο γάμο του, ειδικά από τη στιγμή που δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Άγγλος διεθνής απάτησε τη γυναίκα του.
Το γεγονός είχε αντίκτυπο όμως και σε επαγγελματικό επίπεδο για τον Ρούνεϊ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην προχωρά στην επέκταση στου συμβολαίου του και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να εμφανίζεται δυσαρεστημένος με το ντόρο γύρω από το όνομα του ποδοσφαιριστή.

Eπιμέλεια: Τάσος Χαλκιόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x