Μπορεί η Σάντερλαντ να κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Λίβερπουλ, όμως στο περιθώριο του ματς ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Στιβ Μπρους, δεν παρέλειψε να ασκήσει δριμεία κριτική στον προκάτοχο του Ρόι Χότζον στον πάγκο των «κόκκινων», Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Μπρους κατηγόρησε τον Ισπανό τεχνικό για οικονομική κακοδιαχείριση και κυρίως για την εριστική συμπεριφορά του, πιστεύοντας ότι πλέον με τον Χότζον όλα θα είναι διαφορετικά:
«Αν αναλογιστεί κανείς το ποσό των χρημάτων που είχε στην διάθεση του να διαχειριστεί ο Ράφα Μπενίτεθ, τότε είμαι σίγουρος ότι ο Ρόι θα περίμενε να έχει πιο δυνατό ρόστερ και περισσότερο βάθος από αυτό που ανέλαβε. Χωρίς δεύτερη κουβέντα βρίσκεται σε μία καταπληκτική ομάδα με μεγάλη παράδοση και ιστορία και με παίκτες όπως ο Στίβεν Τζέραρντ, ο Φερνάντο Τόρες και ο Τζο Κόουλ. Αλλά παράλληλα ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πόστο.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα συμπεριφερθεί πολύ καλύτερα από ότι ο προηγούμενος προπονητής και θα έχει και από εμάς τον απαιτούμενο σεβασμό τον οποίο αξίζει. Η συμπεριφορά του Μπενίτεθ απέναντί μας ήταν αηδιαστική και μας επηρέαζε όλους. Είμαι σίγουρος εκ των προτέρων ότι ο Ρόι δεν θα ακολουθήσει σε καμία περίπτωση αυτόν τον δρόμο».
Επιμέλεια: Άκης Βαΐου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






