Αισιόδοξος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δείξει πολύ σύντομα τις πραγματικές της δυνάμεις και τονίζει ότι οι συμπαίκτες του συνήθισαν πια με τα χρόνια και δεν επηρεάζονται από τον πανικό που προσπαθεί να φέρει ο Τύπος χωρίς πραγματικό λόγο.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν αήττητοι ακόμη στο πρωτάθλημα έχοντας ωστόσο τρεις εκτός έδρας ισοπαλίες, κάτι που τους έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής, αφού βλέπουν την Τσέλσι από απόσταση πέντε βαθμών. Ο Ο’Σέι όμως τονίζει αισιόδοξος για την συνέχεια, όπου με μια μεγάλη αντεπίθεση τα πράγματα θα έρθουν στη θέση τους:
«Οι εκτός έδρας μας εμφανίσεις είναι απογοητευτικές, αλλά πολύ σύντομα αυτό θα αλλάξει χάρη στην ποιότητα και την εμπειρία που έχουμε. Το αν αυτές οι εκτός έδρας ισοπαλίες θα έχουν παίξει τον ρόλο τους στο πρωτάθλημα δεν θα το μάθουμε πριν το τέλος της σεζόν.
Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει πάντα η αντίληψη ότι με δύο ή τρεις ισοπαλίες υπάρχει κρίση και λες και τρέμει το σύμπαν. Αλλά έχουμε συνηθίσει πια σε αυτό. Συμβαίνει κάθε χρόνο. Πρέπει να σταθούμε απέναντι από τις κριτικές και να τις διαψεύσουμε με την απόδοσή μας. Έχουμε όμως τη δυνατότητα να κάνουμε ένα μεγάλο αήττητο σερί μετατρέποντας τις ισοπαλίες σε νίκες».
Επιμέλεια: Άκης Βαΐου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






