Αισιόδοξοι είναι οι ιθύνοντες της Μπόλτον ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσουν τον νέο τερματοφύλακα της ομάδας, Αλί Αλ Χαμπσί. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη μεταγραφή του 24χρονου γκολκίπερ από τη νορβηγική Λιν του Όσλο στους Γουόντερερς το καλοκαίρι.
Ο Αλ Χαμπσί που δέχτηκε να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων, θα φτάσει στο «Reebok Stadium» αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες. Ο εκπρόσωπος Τύπου του αγγλικού συλλόγου δήλωσε: «Θα ενταχθεί κανονικά στην ομάδα όταν λάβει τη γραπτή άδεια εργασίας του».
Ο διεθνής, με τη φανέλα του Ομάν, πορτιέρο που θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην Ασία, ήθελε να πάει στο Μπόλτον μετά το τέλος της σεζόν στη Νορβηγία τον Οκτώβριο. Ο προπονητής της ομάδας, Σαμ Αλαρντάις, προσπάθησε να πείσει το νεαρό παίκτη να υπογράψει από το 2001, αλλά αυτό δεν μπορούσε να συμβεί μιας και ήταν αδύνατο να πάρει άδεια εργασίας λόγω του ότι δεν είχε πολλές συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






