Κοντά στην απόκτηση του Ντάνιελ Άγκερ της Μπρόντμπι βρίσκεται η Λίβερπουλ σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα. Οι πηγές από την Αγγλία συγκεκριμένα αναφέρουν πως οι «Ρεντς» είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να φέρουν τον 21χρονο διεθνή στο «Άνφιλντ» τον Ιανουάριο, ενώ υπάρχουν σενάρια και για την επικείμενη «ελεύθερη» μεταγραφή του Φάμπιο Αουρέλιο της Βαλένθια το ερχόμενο καλοκαίρι.
Μετά την έλευση του δεξιού μπακ, Γιάν Κρόμκαμπ, στο «Λιμάνι»από τη Βιγιαρεάλ, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, Ράφα Μπενίτεθ, θέλει τον Δανό οπισθοφύλακα σαν κάλυψη για τους Σάμι Χίπια και Τζέιμι Κάραχερ, και μια μετακίνηση είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Μπρόντμπι, Τόμας Λίτζεν, πάντως δεν επιβεβαίωσε τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αγγλία λέγοντας πως «Μας έχει απαγορευθεί να σχολιάζουμε τις φήμες». Ο τεχνικός διευθυντής του Σκανδιναβικού συλλόγου επιστρέφει από διακοπές αυτές τις μέρες και νέες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών θα αρχίσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Εκτός από τα όσα γράφονται για τον ύψους 1.89 στόπερ της Μπρόντμπι, ο πρώην προπονητής των «Νυχτερίδων» «κοιτάζει» προς το «Μεστάγια» με σκοπό να «κλείσει» με ελεύθερη μεταγραφή έναν παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Φάμπιο Αουρέλιο, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και η διοίκηση της ομάδας των «Βαλενθιάνων» δεν τον έχει μέχρι στιγμής καλέσει για ανανέωση. Ο Αουρέλιο αγωνίζεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην πρώην πρωταθλήτρια και είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου. Φέτος έχει 14 εμφανίσεις στην Primera Division και έχει πετύχει δύο τέρματα.
Επιμέλεια: Γιώργος Κοντογεώργης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






