Τα ιατρικά νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Ντάρεν Φλέτσερ, αφού ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και θα αναγκαστεί να μείνει δύο ακόμη εβδομάδες εκτός δράσης.
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον υπολόγιζε τον Σκωτσέζο άσσο για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Μπλάκμπερν, όμως τώρα θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Ο 26χρονος «κόκκινος διάβολος» θα αναγκαστεί να δει από την εξέδρα και τα παιχνίδια με την Μπλάκπουλ για το πρωτάθλημα, με την Γουέστ Χαμ για το Κάρλινγκ Καπ και με την Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Στη συνέχεια όμως ο Φέργκιουσον θα τον έχει στη διάθεσή του ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί με την Άρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ» και την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Επιμέλεια: Άκης Βαΐου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






