Σε μια ακόμα επένδυση για το μέλλον προχώρησε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ. Οι «ρεντς» «έκλεισαν» τον 19χρονο (22/1/1986) τερματοφύλακα της Μίλτον Κέινς Ντονς, Ντέιβιντ Μάρτιν, γιο του παλαίμαχου αμυντικού της Γουέστ Χαμ και της Εθνικής Αγγλίας, Άλβιν Μάρτιν.
Ο νεαρός γκολκίπερ θα ταξιδεύσει την Τετάρτη στο «Άνφιλντ» όπου θα συναντηθεί με τον Ράφα Μπενίτεθ και εκπρόσωπο της διοίκησης, προκειμένου να συζητήσουν για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Πριν τα Χριστούγεννα, ο Μάρτιν είχε δοκιμαστεί από τον Μπενίτεθ για τέσσερις ημέρες στις προπονήσεις αλλά και σε ένα φιλικό με τη δεύτερη ομάδα και είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση στον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος τελικά εισηγήθηκε την απόκτησή του.
Η Μίλτον Κέινς Ντονς θα λάβει μια αποζημίωση, το ύψος της οποίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να περάσει και από ιατρικές εξετάσεις.
Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






