Ο Τιερί Ανρί βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αλλά η διοίκηση της Άρσεναλ είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Γάλλο επιθετικό στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Ας», η διοίκηση των «κανονιέρηδων» συναντήθηκε πρόσφατα με τους εκπροσώπους του 29χρονου επιθετικού και φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές εννέα εκ. ευρώ στον Ανρί.
Είναι αξιοσημείωτο πως ο Ροναλντίνιο δεν έχει ανάλογο συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα, ενώ οι «μπλαουγκράνα» δεν πρόκειται να δαπανήσουν τόσα χρήματα για να φέρουν τον Ανρί στο «Καμπ Νου». Όμως, η Άρσεναλ σκέφτεται πως μία τέτοια οικονομική θυσία ίσως είναι απαραίτητη, από τη στιγμή που η ομάδα θα μετακομίσει στο καινούριο της γήπεδο από τη νέα σεζόν.
Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν ο Τιερί Ανρί έχει ως στόχο να κάνει ένα συμβόλαιο που θα του εξασφαλίζει πολλά χρήματα ή απλώς επιθυμεί να παίξει σε μία ομάδα που θα είναι πολύ ανταγωνιστική.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






