Αγγλία

«Μαγειρεύει» από τώρα η «Σίτι»

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός στη Μάντσεστερ Σίτι και ο σύλλοφος άρχισε να καλεί τους παίκτες της για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Οι πρώτοι που κλήθηκαν από τη διοίκηση των «πολιτών» είναι οι Νίκι Γουίβερ, Ρίτσαρντ Ντιούν, Σιλβέν Ντιστέν και Μίκα Ρίτσαρντς.

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός στη Μάντσεστερ Σίτι και άρχισαν να καλεί τους παίκτες της για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Οι πρώτοι που κλήθηκαν από τη διοίκηση των «πολιτών» είναι οι Νίκι Γουίβερ, Ρίτσαρντ Ντιούν, Σιλβέν Ντιστέν και Μίκα Ρίτσαρντς.

Ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου, Στιούαρτ Πιρς, ευελπιστεί να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις πριν το καλοκαίρι, ώστε να προχωρήσει έγκαιρα στην ενίσχυση της ομάδας. «Εύχομαι πως ο Σιλβέν θα αποφασίσει σύντομα και θα μείνει μαζί μας. Ξεκινήσαμε με τον Ρίτσαρντ τις συζητήσεις αυτή την εβδομάδα. Περιμένουμε τον ατζέντη του Μίκα. Όσον αφορά τον Γουίβερ έχουμε συμφωνήσει μαζί του και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του», δήλωσε ο 43χρονος προπονητής.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κιράγκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x