Αγγλία

Φέργκιουσον: «Δεν είναι τζογαδόρος ο Ρούνεϊ»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, διέψευσε τα δημοσιεύματα που έφερναν τον Γουέιν Ρούνεϊ να χρωστάει χρήματα εξαιτίας του τζόγου. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως δεν επηρεάζεται η απόδοσή του.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, διέψευσε τα δημοσιεύματα που έφερναν τον Γουέιν Ρούνεϊ να χρωστάει χρήματα εξαιτίας του τζόγου. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως δεν επηρεάζεται η απόδοσή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mirror», ο 20χρονος επιθετικός χρωστάει 700.000 λίρες σε ιπποδρομίες, κυνομαχίες και αγώνες ποδοσφαίρου στους οποίους δεν είχε καμία συμμετοχή όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», υποστήριξε τον παίκτη του και δήλωσε πως όλα αυτά είναι μυθεύματα των ΜΜΕ που αποσκοπούν να βρουν τον νέο Μπέκαμ των «ταμπλόιντ». «Είναι σκουπίδια αυτά που γράφονται! Δυστυχώς τα μίντια θέλουν να μάθουν πτυχές του εαυτού του», δήλωσε σχετικά ο πολυνίκης προπονητής και συμπλήρωσε: «Στις αρχές του 60’ ήταν ο Τζοτρζ Μπεστ. Μετά ο Πολ Γκασκόιν και τέλος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ψάχνουν να βρουν τον επόμενο και ο Ρούνει είναι για αυτούς σαν ‘μάννα εξ ουρανού’».

Από τη μεριά του διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής, όταν ερωτήθηκε αν επηρεάστηκε από το θόρυβο που έχει προκληθεί στον νικηφόρο αγώνα με 2-0 επί της Άρσεναλ, απάντησε χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως αν κοιτάξεις την απόδοσή μου θα καταλάβεις αν επηρεάστηκα ή όχι»(σ.σ. είχε πετύχει το πρώτο τέρμα της ομάδας του).

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κιράγκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x