Την πρόσληψη του Στιβ ΜακΚλάρεν στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας αναμένεται να ανακοινώσει η Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι περισσότερες εφημερίδες της χώρας ότι θα συμβεί μετά τη συνάντηση των μελών της Ομοσπονδίας την Πέμπτη.
Ο 44χρονος προπονητής της Μίντλεσμπρο είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, μετά την άρνηση του Λουίς Φελίπε Σκολάρι να αναλάβει την εθνική Αγγλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας.
Ο ΜακΚλάρεν δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα να δεχθεί την πρόταση της αγγλικής Ομοσπονδίας, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν η πρώτη επιλογή όπως αποδείχθηκε. Μάλιστα, η «Μίρορ» αναφέρει πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο στο τεχνικό τιμ της εθνικής Αγγλίας να βρεθούν ως βοηθοί του ΜακΚλάρεν ο Πίτερ Τέιλορ και ο Στιούαρτ Πιρς.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






