Την πεποίθηση ότι η Τσέλσι μπορεί να διατηρήσει την κυριαρχία της στην Αγγλία και την επόμενη σεζόν αρκεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να παραμείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» εξέφρασε ο Τζο Κόουλ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στη νίκη με 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία και εξασφαλίστηκε μαθηματικά ο τίτλος.
«Το να κερδίσεις μια ομάδα σαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Μας πίεσαν με κάθε τρόπο και έχουν βελτιωθεί. Πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά θα επιστρέψουν δυνατότεροι και θα χρειαστεί να βελτιωθούμε κι εμείς με τη σειρά μας. Φέτος τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα απ’ ότι τον πρώτο χρόνο και θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τον επόμενο χρόνο», δήλωσε σχετικά, ενώ στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο.
«Είναι πολύ σημαντικός για την Τσέλσι. Εάν μείνει είμαι σίγουρός ότι θα έχουμε μία ακόμη καλή χρονιά. Είναι φανταστικό το πώς προσέχει τις λεπτομέρειες και έχει καλούς συνεργάτες. Όλοι οι μεγάλοι προπονητές και αρχηγοί περιστοιχίζονται από αξιόλογους ανθρώπους γιατί μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Έχει κάποιους καλούς παίκτες, καλό τιμ και ικανούς ανθρώπους γύρω του. Αυτό είναι το μυστικό».
Καημός του Κόουλ είναι ένας ευρωπαϊκός τίτλος με τους «μπλε». «Στα δύο παιχνίδια μας για τη φάση των 16 του Champions League ήμασταν κατώτεροι από την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ούτε πιστεύω ότι είμαστε χειρότεροι από την Άρσεναλ ή τη Βιγιαρεάλ που προχώρησαν περισσότερο από εμάς στη διοργάνωση. Στο ποδόσφαιρο εκτός από ικανότητα και σωστή προετοιμασία χρειάζεται και λίγη τύχη για να τα καταφέρεις. Πιστεύω ότι του χρόνου θα επιστρέψουμε δυνατότεροι και στην Ευρώπη ίσως να είναι η χρονιά μας», δήλωσε ο 25χρονος μέσος.
Επιμέλεια: Δήμητρα Αδάμ
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






