Αισιόδοξος πως θα επέλθει συμφωνία μεταξύ Τότεναμ και Γκαλάς, ώστε ο βετεράνος αμυντικός να ανανεώσει με τους Λονδρέζους, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Χάρι Ρέντναπ.
Ο Γάλλος υπέγραψε στα «σπιρούνια» τον Αύγουστο, για ένα χρόνο, ως ελεύθερος από τη μεγάλη αντίπαλο, Άρσεναλ. Ο Γκαλάς εντυπωσίασε με την παρουσία του στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», πραγματοποιώντας 21 εμφανίσεις για την ομάδα, σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ξεκίνησαν συζητήσεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του 33χρονου, ενώ αισιοδοξεί πως ο Γκαλάς θα είναι μέλος της ομάδας και την επόμενη σεζόν.
«Νομίζω ότι πιθανώς θα ολοκληρωθεί η συμφωνία», είπε ο Ρέντναπ και πρόσθεσε «Ο Γουιλιάμ θέλει να μείνει και είναι εξαιρετικός».
Πηγή: www.england365.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






