Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σάλομον Καλού βρίσκεται η Τσέλσι σύμφωνα με μερίδα του αγγλικού Τύπου. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 21χρονος άσος της Φέγενορντ βρέθηκε χθες στο Λονδίνο, όπου και συναντήθηκε με τον εκτελεστικό διευθυντή των πρωταθλητών Αγγλίας, Πίτερ Κένιον.
Η Φέγενορντ είχε ενημερωθεί βέβαια για αυτή τη συνάντηση και είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Καλού, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ενώ το ποσό της μεταγραφής δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 3 εκ. λίρες.
Το πρόβλημα για την Τσέλσι είναι πως ο γεννημένος στην Ακτή Ελεφαντοστού επιθετικός μάλλον δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια εργασίας, ώστε να αγωνιστεί στην Αγγλία. Η λύση θα δοθεί μόνο αν ο Καλού πάρει την ολλανδική υπηκοότητα για την οποία έχει κάνει ήδη αίτηση.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






