Αγγλία

Έπαιξαν paintball, παραλίγο ξύλο και ζήτησαν συγγνώμη

Την αψιμαχία που είχαν μεταξύ τους, η οποία παραλίγο να τους φέρει στα χέρια, παραδέχτηκαν οι Ρίτσαρντ Νταν και Τζέιμς Κόλινς. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Άστον Βίλα παραδέχτηκαν δημόσια ότι αυτοί ήταν οι υπαίτιοι της αναστάτωσης στις τάξεις των «χωριατών», ζητώντας μάλιστα συγγνώμη.

Την αψιμαχία που είχαν μεταξύ τους, η οποία παραλίγο να τους φέρει στα χέρια, παραδέχτηκαν οι Ρίτσαρντ Νταν και Τζέιμς Κόλινς. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Άστον Βίλα παραδέχτηκαν δημόσια ότι αυτοί ήταν οι υπαίτιοι της αναστάτωσης στις τάξεις των «χωριατών», ζητώντας μάλιστα συγγνώμη.

«Ανεπιφύλακτα ζητώ συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου την Τετάρτη το βράδυ. Ξέρω ότι δεν ήταν αποδεκτό αυτό που έκανα και είμαι πραγματικά σε άσχημη κατάσταση. Έχω καταλάβει το λάθος μου», τόνισε στο «News of the World» ο Ρίτσαρντ Νταν.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Κόλινς, στην ίδια εφημερίδα δήλωσε: «Και οι δυο μας κάναμε λάθος. Δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο και για το κομμάτι που αφορά στη δική μου συμπεριφορά θέλω να απολογηθώ σε όλη την ομάδα».

Το ιστορικό της κόντρας

Τι είχε συμβεί όμως μέχρι να φτάσουν στην απολογία τους οι δύο παίκτες; Η Άστον Βίλα είχε αποσυρθεί σε ένα παραθεριστικό θέρετρο έξω από το Λέστερ, με σκοπό την αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών και την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας. Το γεύμα των «χωριατών» έχει τελειώσει και όλοι βρίσκονται σε χαλαρή διάθεση πριν αποσυρθούν στα δωμάτιά τους.

Όλοι εκτός από δύο, καθώς οι Νταν και Κόλινς το …έτσουξαν. Έχει προηγηθεί μια «μάχη» στο paintball στις εγκαταστάσεις «Champneys Springs», όταν μια λεκτική διαμάχη των δύο αμυντικών παραλίγο να εξελιχθεί σε εμπόλεμη ζώνη. Λίγο πριν πιαστούν στα χέρια οι Νταν και Κόλινς σταμάτησαν τους διαπληκτισμούς, ενώ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα επίπεδα αλκοόλης στο αίμα τους …έκαναν limit up.

Ο Ζεράρ Ουγιέ, αν και το πρωί της ημέρας που συνέβη το περιστατικό, είχε αναχωρήσει για το Λονδίνο για να δει το παιχνίδι της Τότεναμ με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ μόλις, όμως, το πληροφορήθηκε διέταξε αμέσως να γίνει έρευνα για το περιστατικό και παρέπεμψε τους δύο παίκτες στη διοίκηση.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες της Άστον Βίλα τονίζουν: «Κάναμε έρευνα και μάθαμε τι ακριβώς συνέβη, ενώ και οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν συγγνώμη. Το θέμα, πλέον, αφορά τον εσωτερικό κανονισμό πειθαρχίας».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x