Από τις πρώτες ομάδες παγκοσμίως σε δημοτικότητα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που φροντίζουν να κάνουν σαφές οι «κόκκινοι διάβολοι»σε κάθε ευκαιρία. Ακόμη και μέσω του… facebook!
H Γιουνάιτεντ ξεπέρασε τους 11 εκ φίλους στο επίσημο γκρουπ που έχει στο facebook και είπε να το γιορτάσει με μία αφίσα και ένα στόχο! Συνδύασε τα 11 πρωταθλήματα που έχει ο Ράιαν Γκιγκς με το σύλλογο με τους 11 εκ φίλους του γκρουπ και έβαλε ένα δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο στόχο:
Να φτάσει τους 12 εκ φίλους πριν φτάσει ο Ουαλός αστέρας τα 12 πρωταθλήματα. Να θυμίσουμε ότι έχουν απομείνει οχτώ αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ και η Γιουνάιτεντ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, οπότε τα περιθώρια πιθανώς να στενεύουν.
Άκης Βαΐου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






