Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια του Ρίο Φέρντιναντ για την απόδοση του Γουέιν Ρούνεϊ μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με σκορ 1-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Άγγλος φορ πέτυχε το γκολ και αποθεώθηκε από το συμπαίκτη του.
«Έπαιξε φανταστικά. Με πολλή ποιότητα. Έδειξε ότι βρίσκεται και πάλι σε ιδανική φόρμα. Δημιουργούσε φάσεις, άνοιγε σωστά το παιχνίδι και όταν του δόθηκε η ευκαιρία, σκόραρε», τόνισε ο Φέρντιναντ για τον Ρούνεϊ και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσπάθεια των υπολοίπων:
«Ήταν μία σπουδαία εμφάνιση. Πρέπει να αμύνεσαι με όλες σου τις δυνάμεις σε τέτοια παιχνίδια και όταν σου δίνεται η ευκαιρία να την αξιοποιείς όπως κάναμε εμείς σε αυτό το παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου μόχθησαν για τη νίκη και καταφέραμε να διατηρήσουμε την εστία μας ανέπαφη».
Τέλος ο Άγγλος αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» ρωτήθηκε για τη φάση του πέναλτι που διαμαρτύρεται η Τσέλσι στο 90’ και τόνισε: «Μοιάζει να είναι πέναλτι στον Ραμίρες, όμως τόσα χρόνια εκείνοι έχουν την εύνοια. Τα πράγματα αλλάζουν και κάποιες φορές οι αποφάσεις είναι έτσι, κάποιες είναι αλλιώς. Με το πέρασμα των σεζόν επέρχεται δικαιοσύνη. Αυτή τη φορά ο διαιτητής ήταν άμεμπτος και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






