Αγγλία

Βαυαροί «πολίτες»

Ενδιαφέρον για δύο παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι έχει προκύψει από πλευράς Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί έχουν βάλει στο στόχαστρο μετά τον Ζερόμ Μπόατεγκ και τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Ενδιαφέρον για δύο παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι έχει προκύψει από πλευράς Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί έχουν βάλει στο στόχαστρο μετά τον Ζερόμ Μπόατεγκ και τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Η υπόθεση του Μπόατεγκ έχει κολλήσει στον τραυματισμό του παίκτη στο γόνατο με την Μπάγερν να έχει επιφυλάξεις για την αγωνιστική του ετοιμότητα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Η Σίτι από την πλευρά της δεν έχει αντίρρηση για την παραχώρησή του αν και θα προτιμούσε αυτό να γίνει με τη μορφή δανεισμού.

Από την άλλη η περίπτωση του Τογκολέζου επιθετικού είναι πιο απλή μιας και ο αγγλικός σύλλογος επιθυμεί την πώλησή του. Η Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα θα προχωρήσει στην απόκτησή του και η Σίτι ψάχνει ενδιαφερόμενους. Η Μπάγερν δείχνει έτσι μια ιδεατή λύση και σε αυτό το μήκος κύματος κινούνται οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή των «πολιτών»: «Ο Αντεμπαγιόρ θα ταίριαζε στην Μπάγερν. Είναι ένας παίκτης που τα στοιχεία του είναι παρόμοια με αυτά του Λούκα Τόνι».

Άκης Βαΐου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x