Τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει να φοράει τα επόμενα τρία χρόνια ο Ρίτσαρντ Νταν μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας. Ο Ιρλανδός διεθνής αμυντικός ο οποίος αποκτήθηκε από την Έβερτον τον Οκτώβριο του 2000 θα μείνει στους «Πολίτες» έως το 2009.
Με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Σίτι ο Νταν εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανανέωση του συμβολαίου του. «Είναι καταπληκτικά νέα. Είμαι χαρούμενος που ο σύλλογος έδειξε την πίστη του σε μένα. Έχω προσαρμοστεί εδώ και πιστεύω ότι ο σύλλογος βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση. Είχα καταπληκτική στήριξη τα τελευταία χρόνια, ειδικά από τους φιλάθλους. Νομίζω ότι διαθέτουμε έναν σπουδαίο πυρήνα ομάδας για να προχωρήσουμε τη νέα σεζόν και ήδη περιμένω με ανυπομονησία την καινούρια χρονιά».
Εν τω μεταξύ, στη Μάντσεστερ Σίτι επιστρέφει ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον Πολ Ντίκοφ. ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Πολίτες», σύλλογο με τον οποίο είχε αγωνιστεί και το διάστημα 1997-2002. Ο 33χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μπλάκμπερν αφού δεν τα βρήκε με τη διοίκηση της ομάδας όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του.
Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






