Να παραμείνουν ψύχραιμοι οι διοικούντες στην Τσέλσι είτε είναι ο ίδιος προπονητής είτε κάποιος άλλος, τονίζει ο Κάρλο Αντσελότι, και να γίνει σωστή κρίση του ρόστερ. Ο Ιταλός τεχνικός πιστεύει ότι η απαξίωση των ποδοσφαιριστών και οι ριζικές αλλαγές δεν θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα.
Η Τσέλσι έμεινε φέτος μακριά από τους τίτλους, όμως οι δύο μεταγραφές του Ιανουαρίου (Νταβίντ Λουίς και Φερνάντο Τόρες) ικανοποίησαν τον τεχνικό των «μπλε» που συνιστά ηρεμία:
«Θα ήταν πολύ επικίνδυνο να αλλάξουν όλοι οι παίκτες. Το ρόστερ είναι πολύ καλό. Τον Ιανουάριο πήραμε δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που θα είναι ακόμη καλύτεροι τη νέα σεζόν. Πρέπει να υπάρχει ηρεμία όταν κριθεί η ομάδα. Και η Γιουνάιτεντ πέρυσι ήρθε δεύτερη, αλλά διατήρησε τη ψυχραιμία της, έκανε τις απαραίτητες προσθήκες και επανήλθε στην κορυφή».
Άκης Βαΐου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






