Την πεποίθηση ότι η απομάκρυνση του Κάρλος Αντσελότι από το πάγκο της Τσέλσι θα ήταν μεγάλο λάθος εξέφρασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι σε δηλώσεις του στην «Telegraph».
Ο Ιταλός προπονητής σε σημερινές του δηλώσεις τάχθηκε στο πλευρό του συναδέλφου του υποστηρίζοντας ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πρέπει να δώσει χρόνο στον Αντσελότι παρόλο που η Τσέλσι δεν κατάφερε να κερδίσει φέτος κάποιο τρόπαιο.
«Θέλω να παραμείνω στην Μάντσεστερ Σίτι για να φτιάξω μία δυνατή ομάδα που θα έχει διάρκεια. Για τον ίδιο λόγο ο Αμπράμοβιτς θα κάνει μεγάλο λάθος αν απομακρύνει τον Αντσελότι καθώς είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο» κατέληξε ο 46χρονος τεχνικός.
Κώστας Γιαννόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






