Αγγλία

Αραβική… ενίσχυση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την αποκάλυψη πως το μεταγραφικό μπάτζετ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από το Κατάρ, κάνει αγγλικό δημοσίευμα. Όπως αναφέρει σε άρθρο του το κυριακάτικο περιοδικό “People”, ο Άλεξ Φέργκιουσον έχει ήδη συμφωνήσει για μεταγραφές ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών (68 εκατ. ευρώ περίπου), που μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 100 εκατομμύρια (113 εκατ. ευρώ περίπου) σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Γουέσλι Σνάιντερ, χρήματα που έχει δώσει η βασιλική οικογένεια του αραβικού κράτους.

Την αποκάλυψη πως το μεταγραφικό μπάτζετ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από το Κατάρ, κάνει αγγλικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει σε άρθρο του το κυριακάτικο περιοδικό “People”, ο Άλεξ Φέργκιουσον έχει ήδη συμφωνήσει για μεταγραφές ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών (68 εκατ. ευρώ περίπου), που μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 100 εκατομμύρια (113 εκατ. ευρώ περίπου) σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Γουέσλι Σνάιντερ, χρήματα που έχει δώσει η βασιλική οικογένεια του αραβικού κράτους.

Το κυριακάτικο περιοδικό επικαλείται πηγές κοντά στην οικογένεια Γκλέιζερ που αποκαλύπτουν ότι οι Αμερικανοί δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης της ομάδας, αλλά μόνο με 2 δισεκατομμύρια λίρες (2.26 δισεκατομμύρια ευρώ περίπου) και οι χορηγίες από τον όμιλο Qatar Holdings, θεωρούνται επί της ουσίας προάγγελος αυτού του deal.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x