Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον Σον Ράιτ-Φίλιπς. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στην Τσέλσι και μοιραία έμεινε εκτός της αποστολής της εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, ο Άγγλος άσος δεν απογοητεύεται και θεωρεί ότι η απόφασή του να μεταγραφεί στους «μπλε» ήταν σωστή.
«Δεν έχω μετανιώσει που ήρθα στην ομάδα. Ήρθα γνωρίζοντας ότι θα ήταν δύσκολο για μένα. Είναι μία στιγμή κατά την οποία γίνομαι σοφότερος και καλύτερος σαν παίκτης. Θα το αποδείξω με τον καιρό», δήλωσε ο Ράιτ-Φίλιπς, ο οποίος δεν ανησυχεί παρά τις νέες μεταγραφές των πρωταθλητών Αγγλίας (Σεφτσένκο, Μπάλακ, Καλού, Όμπι Μίκελ).
Μάλιστα, δεν παρέλειψε να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον Αντρέι Σεφτσένκο: «Στο Τσάμπιονς Λιγκ, όλα μοιάζουν σαν να είναι βόλτα σε πάρκο γι’ αυτόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φέρει αυτή την ποιότητα και στους αγώνες της Πρέμιερσιπ, αυτό χρειαζόμαστε. Θέλουμε ανταγωνισμό».
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






