Οι μέρες περνούν και ο Λούκα Μόντριτς ακόμα δεν γνωρίζει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Κροάτης μέσος της Τότεναμ ωστόσο δήλωσε ότι για την ώρα… απλά περιμένει!
Η Τσέλσι εξακολουθεί να θέλει τον παίκτη παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη απορριφθεί οι δύο τελευταίες της προτάσεις. Ο 25χρονος παίκτης τόνισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα μέχρι στιγμής και επικεντρώνεται στην έναρξη του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ.
«Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Έχω ήδη πει πολλά και δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα δούμε, εγώ περιμένω», τόνισε ο Μόντριτς. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι της Τότεναμ με την Έβερτον για την πρεμιέρα αναβλήθηκε λόγω των επεισοδίων στο Λονδίνο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






