Αγγλία

Γκρίνια παρά τη νίκη

Παράπονα για το γεγονός πως η Τσάρλτον αν και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης δεν απέδωσε τα αναμενόμενα απέναντι στη Φούλαμ εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλαν Κέρμπισλι

Παράπονα για το γεγονός πως η Τσάρλτον αν και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης δεν απέδωσε τα αναμενόμενα απέναντι στη Φούλαμ εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλαν Κέρμπισλι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με τέρματα των Τόμας και Ελ Καρκουρί, ωστόσο στη συνέχεια οπισθοχώρησαν δίνοντας στη Φούλαμ τη δυνατότητα να μειώσει με τον Ραντζίνσκι στο 82’ και να απειλήσει με ισοφάριση.

«Δεν έμεινα ευχαριστημένος. Περίμενα περισσότερα. Ένιωθα πως αν αλλάζαμε περισσότερο τη μπάλα θα εξασφαλίζαμε τη νίκη νωρίτερα. Είχαμε πολλούς κενούς χώρους και δεν τους εκμεταλλευτήκαμε. Όπως και να έχει χαίρομαι που πήραμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Τσάρλτον που είδε την ομάδα του να σκαρφαλώνει με τη νίκη της αυτή στην έβδομη θέση της Premiership.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x