Αγγλία

Σοκ στην Άρσεναλ με Βερμάελεν

Δεν λέει να τον αφήσει ήσυχο η ατυχία τον Τόμας Βερμάελεν. Όπως αναφέρει η “Mirror”, ο αμυντικός της Άρσεναλ υποβλήθηκε σε εγχείρηση τη Δευτέρα στη Στοκχόλμη, λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στον Αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού του. Ο Βέλγος στόπερ, ο οποίος είχε το ίδιο πρόβλημα πέρσι στο άλλο πόδι του, αναμένεται να λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της αντιπάλου του Ολυμπιακού για τουλάχιστον για έξι εβδομάδες.

Δεν λέει να τον αφήσει ήσυχο η ατυχία τον Τόμας Βερμάελεν.

Όπως αναφέρει η “Mirror”, ο αμυντικός της Άρσεναλ υποβλήθηκε σε εγχείρηση τη Δευτέρα στη Στοκχόλμη, λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στον Αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού του.

Ο Βέλγος στόπερ, ο οποίος είχε το ίδιο πρόβλημα πέρσι στο άλλο πόδι του, αναμένεται να λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της αντιπάλου του Ολυμπιακού για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Η απώλεια αυτή έρχεται να συνεχίσει την κακοδαιμονία που έχει χτυπήσει τους «κανονιέρηδες», αφού ο Αρσέν Βενγκέρ δεν μπορεί να υπολογίζει τον Τζακ Γουίλσιρ για τους επόμενους τρεις μήνες. Ο τραυματισμός του Βερμάελεν προήλθε από ένα χτύπημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού με την Ουντινέζε, για τα πλέι οφ του Champions League.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x