Πρεμιέρα στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ θα κάνει η Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη υποδεχόμενη τη Νάπολι και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τονίζει ότι η στιγμή θα είναι ιδιαίτερη για όλους στο σύλλογο.
Η πορεία στην Αγγλία έχει ξεκινήσει ιδανικά και τώρα σειρά παίρνει η Ευρώπη. Ο Ιταλός τεχνικός έχει επίγνωση των δυσκολιών που θα βρει μπροστά του, όμως δηλώνει αισιόδοξος για ένα θετικό ξεκίνημα:
«Είναι μία σημαντική μέρα για την ομάδα. Το να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τόσα χρόνια (Κύπελλο Πρωταθλητριών τότε) είναι μία ειδική περίπτωση για το σύλλογο. Ο όμιλος είναι ανοιχτός σε όλα. Κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες μπορεί να βγει είτε πρώτη είτε τελευταία».
Στη συνέχεια ο Μαντσίνι στάθηκε στη δυναμική των «πολιτών», αλλά και στην ποιότητα των Ιταλών αντιπάλων τους: «Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πλέον μία από τις καλύτερες ομάδες στην Αγγλία και στην Ευρώπη. Θέλουμε να τα πάμε καλά στον όμιλο. Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο. Η Νάπολι είναι μία δυνατή ομάδα που τα πήγε εξαιρετικά πέρυσι στην Ιταλία. Έχουν πολλούς διεθνείς παίκτες και έναν ικανότατο προπονητή. Πρώτος μας στόχος είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο. Έπειτα, εδώ είμαστε και ξαναμιλάμε».
Άκης Βαΐου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






