Στην ανανέωση του συμβολαίου του Ντέιβιντ Γουίαρ προχώρησε η Έβερτον. Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στα «ζαχαρωτά» για έναν ακόμη χρόνο.
Ο έμπειρος αμυντικός θα προσπαθήσει να πάρει φανέλα βασικού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. «Ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλους. Κεντρικοί αμυντικοί έχουν έρθει και στο παρελθόν στην ομάδα. Στόχος μου είναι να κερδίσω θέση στην αρχική ενδεκάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για την απόκτηση του Σκωτσέζου διεθνή είχαν ενδιαφερθεί, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, Γουέστ Μπρόμγουιτς και Μπέρμιγχαμ. «Οι περισσότεροι παίκτες που έφυγαν από το «Γκούντισον Παρκ», το μετάνιωσαν μετά. Αν και είχα πολλές προτάσεις, σε αυτό το σύλλογο υπάρχει το πνεύμα του νικητή. Είμαστε μια πολύ καλή παρέα και οι συνθήκες που επικρατούν στις τάξεις του συλλόγου είναι ιδανικές», τόνισε ενθουσιασμένος ο πρώην παίκτης των Χαρτς και της Φάλκιρκ.
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κιράγκας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






