Όσο ο νέος τεχνικός της εθνικής Αγγλίας που θα αντικαταστήσει τον Φάμπιο Καπέλο δεν ανακοινώνεται από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, τόσο πληθαίνουν τα ονόματα των υποψηφίων, με τον Σαμ Άλαρνταϊς να καλοβλέπει το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή.
Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ ρωτήθηκε για το σενάριο να είναι αυτός ο εκλεκτός στα «τρία λιοντάρια» στην μετα-Καπέλο εποχή και τόνισε αισιόδοξος:
«Πρέπει να τα πηγαίνω εξαιρετικά όταν αποφασίσουν στην Ομοσπονδία για τον επόμενο προπονητή μετά τον Φάμπιο. Αν τα πάω καλά με τη Γουέστ Χαμ τότε ίσως συζητηθεί και το όνομά μου. Στόχος μου είναι να είμαστε στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ στο τέλος της σεζόν».
Άκης Βαΐου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






