Με τακτική που… θύμισε Μπαρτσελόνα, γρήγορη εναλλαγή της μπάλας που ταλαιπώρησε τους αμυντικούς της Νορβηγίας και τους Μπέιλ, Μπέλαμι και Βόουκς να δίνουν ρεσιτάλ επί χόρτου, η Ουαλία πήρε τη φιλική νίκη με σκορ 4-1 επί των Σκανδιναβών!
Η Ουαλία έδειξε πρόσωπο βελτιωμένο στο μέγιστο βαθμό συγκριτικά με τις περισσότερες εμφανίσεις της στα προκριματικά του Euro 2012! Ενδεικτικό ήταν το στατιστικό με τις 527 πάσες που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Γκάρι Σπιντ, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αριθμό που διατηρούσαν στα ματς της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο Γκάρεθ Μπέιλ έπειτα από άριστο συνδυασμό με τον Στιβ Μόρισον και δυνατό αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, ενώ στο 16’, ο Κρεγκ Μπέλαμι διπλασίασε τα τέρματα των εκπληκτικών Ουαλών με πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ! Το πρώτο ημίχρονο αποτέλεσε τη μεγαλύτερη απόδειξη της αγωνιστικής βελτίωσης της ομάδας του Σπιντ, που ακόμη και την στιγμή που ο Χάουσκλεπ μείωσε σε 2-1 με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, συνέχισε να παίζει με άνεση και να διευρύνει το τελικό σκορ.
Ο Βόουκς ήταν ο άνθρωπος που με δύο γκολ στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 4-1, αρχικά από σέντρα του Μπέιλ και έπειτα εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση στα καρέ των Νορβηγών.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






