Αγγλία

Αιχμές Φαν Νίστελροϊ κατά Φέργκιουσον

Ο Ολλανδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε με νόημα πως η συνύπαρξη τεσσάρων επιθετικών στην ίδια ενδεκάδα δεν καθιστά αυτομάτως πιο παραγωγική την επίθεση των «κόκκινων διαβόλων»

Η ανάκαμψη της Γιουνάιτεντ αποδείχθηκε μόνο προσωρινή, αφού το σερί επιτυχών αποτελεσμάτων διαδέχθηκαν δύο ισοπαλίες απέναντι στη Μίντλεσμπρο (1-1) στο Ολντ Τραφορντ και τη Μπέρμιγχαμ (0-0) εκτός έδρας, που στάθηκαν ικανές να απομακρύνουν και πάλι τους «κόκκινους διάβολους» από την κορυφή, όπου στρογγυλοκάθεται η Αρσεναλ. Πλέον ο αγώνας της προσεχούς Κυριακής ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τους «κανονιέρηδες» αποκτά καθοριστική σημασία για τους κυπελλούχους, αφού κάθε αποτέλεσμα πλην της νίκης ίσως αποδειχθεί καταδικαστικό για τη συνέχεια.

Παρά την πληθώρα επιλογών στην επίθεση, η ομάδα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον φέτος δεν δείχνει να φτάνει τόσο εύκολα στο γκολ όσο τις άλλες χρονιές. Χαρακτηριστικό είναι πως σε 9 αγωνιστικές μετρά μόλις 9 γκολ, ενώ απέναντι στη Μπέρμιγχαμ κόλλησε και πάλι στο μηδέν, παρά το γεγονός πως στην ενδεκάδα βρέθηκαν σε κάποιο σημείο του αγώνα Φαν Νίστελροϊ, Ρούνεϊ, Σμιθ και Σαχά. Ο Ολλανδός στράικερ με δηλώσεις του τόνισε πως η χρησιμοποίηση πολλών επιθετικών στην ίδια ενδεκάδα δεν καθιστά αυτομάτως την ομάδα πιο παραγωγική, αφήνοντας ουσιαστικά κάποιες αιχμές κατά του προπονητή του.

«Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν είχαμε καλή κίνηση εκτός περιοχής. Όταν χρησιμοποιείς τέσσερις επιθετικούς η ομάδα χάνει την ισορροπία της», δήλωσε σχετικά, ενώ τόνισε την ανάγκη για ένα άμεσο ξέσπασμα της ομάδας, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής: «Αυτή η ομάδα είναι συνηθισμένη στο να κερδίζει τίτλους και τίποτε άλλο. Πρέπει να κάνουμε ένα νικηφόρο σερί άμεσα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x