Ο Ζερβίνιο ετοιμάζεται για το Κόπα Άφρικα με τη φανέλα της Ακτής Ελεφαντοστού και η εθνική του ομάδα του φέρνει στο μυαλό την Άρσεναλ. Οι ομοιότητες είναι οι καλοί παίκτες και η έλλειψη τροπαίων.
Η Ακτή Ελεφαντοστού έχει να σηκώσει τρόπαιο στα χέρια εδώ και μία εικοσαετία ενώ διαθέτει παίκτες όπως οι Ζερβίνιο, Καλού, Ντρογκμπά, Γιάγια και Κόλο Τουρέ, Τιοτέ και Έμπουε! Με παίκτες όπως οι Νασρί, Φάμπρεγας και Φαν Πέρσι η Άρσεναλ επίσης δεν έφτανε σε τίτλο, μετρώντας μέχρι σήμερα έξι χρόνια χωρίς ασημικά.
Ο 24χρονος επιθετικός δεν μπόρεσε έτσι παρά να συγκρίνει τις καταστάσεις: «Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι σαν την Άρσεναλ. Το τελευταίο μας κύπελλο ήταν το 1992. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Σε κάθε διοργάνωση είμαστε από τα φαβορί και θέλουμε την πρώτη θέση αλλά αποτυγχάνουμε. Φέτος θα ήθελα τίτλους τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Θα τα καταφέρω αυτή τη φορά!».
Άκης Βαΐου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






