Εφόσον κανείς δεν είχε υποσχεθεί μεγάλα πράγματα στην αρχή της σεζόν και οι στόχοι που είχαν τεθεί είναι ακόμη όλοι ανοιχτοί, ο Στίβεν Τζέραρντ δεν βλέπει το λόγο της δυσαρέσκειας στις εξέδρες.
Οι «κόκκινοι» του Κένι Νταλγκλίς απέχουν έξι βαθμούς από την τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκονται στα ημιτελικά του Κάρλινγκ Καπ και στους «32» του Κυπέλλου. Ο Τζέραρντ έτσι προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και να δείξει τη σημασία που έχουν τα τρόπαια:
«Σαν παίκτης, δεν θέλω να βλέπω στο παρελθόν και να λέω ότι έχω τερματίσει στην πρώτη τετράδα τέσσερις ή πέντε φορές. Προτιμώ αντί αυτού να έχω σηκώσει τέσσερις ή πέντε φορές ένα τρόπαιο, ακόμη και το Κάρλινγκ Καπ. Στόχοι μας από την αρχή ήταν η είσοδος στην πρώτη τετράδα και τα δύο κύπελλα στην Αγγλία. Ακόμη είμαστε μέσα σε όλα, οπότε γιατί να φωνάζουμε τόσο πολύ για άμεσες και ριζικές αλλαγές».
Άκης Βαΐου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






