Μαθήματα… ψυχραιμίας έκανε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στον Μάριο Μπαλοτέλι, ενόψει του δύσκολου μήνα της Μάντσεστερ Σίτι, λόγω των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Europa League.
«Έχω μιλήσει με τον Μάριο εδώ και δύο εβδομάδες. Του είπα πως έχουμε να παίξουμε 13 αγώνες συν το Europa League, και τον ενημέρωσα να προσπαθήσει να έχει καλή συμπεριφορά στο γήπεδο και να σκέφτεται μόνο το να παίξει ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του Μαντσίνι, ο οποίο στη συνέχεια συμπλήρωσε.
«Δεν μπορώ να βρω ένα καλό χαρακτηρισμό για αυτόν. Ξέρουμε ότι ο Μάριο είναι ένας φανταστικός παίκτης, αλλά είναι νέος και ακόμη κάνει λάθη. Αν μπορέσει να κρατήσει την ψυχραιμία του για τον επόμενο μήνα, θα ήταν πολύ σημαντικός για εμάς», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






