Στην αποκάλυψη πως είχε στα χέρια του πρόταση από τη Λίβερπουλ, όταν ακόμη προπονούσε την Πόρτο, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου πριν προσληφθεί ο Ράφα Μπενίτεθ, προχώρησε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι «κόκκινοι» τον προσέγγισαν πριν την αναμέτρηση των «δράκων» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το περσινό Champions League, ωστόσο ενόψει του κρίσιμου εκείνου αγώνα δεν δέχτηκε να συζητήσει με τη Λίβερπουλ.
«Με είχαν καλέσει εκπρόσωποι της Λίβερπουλ για να μιλήσουμε το απόγευμα πριν τον αγώνα με τη Μαν.Γιουνάιτεντ για το Champions League τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο τη δεδομένη στιγμή προετοιμαζόμουν για έναν πολύ σημαντικό αγώνα και δεν μπορούσα να φύγω από το ξενοδοχείο για να μιλήσω με μια άλλη ομάδα», δήλωσε ο τεχνικός της Τσέλσι.
Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Λονδίνου πριν και τον τελικό του Champions League, παρά τα όσα γράφονταν στον Τύπο. «Η Τσέλσι έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο για να με πάρει. Ήθελα να φύγω από την Πόρτο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι άνθρωποι της ομάδας συμφώνησαν να περιμένουν», τόνισε σχετικά.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






