Αγγλία

Το τελευταίο χαρτί

Να πάρει εκδίκηση για το χαμένο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας θέλει η Λίβερπουλ, η οποία φιλοξενεί την Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να ζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Το τελευταίο της χαρτί παίζουν οι «μπλε» για είσοδο στην τετράδα, να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις θέλουν οι «κόκκινοι».

Να πάρει εκδίκηση για το χαμένο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας θέλει η Λίβερπουλ, η οποία φιλοξενεί Λονδίνο την Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να ζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Το τελευταίο της χαρτί παίζουν οι «μπλε» για είσοδο στην τετράδα, να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις θέλουν οι «κόκκινοι».

Οι Λονδρέζοι μετρούν, ήδη, μία κούπα σε μία σεζόν που μέχρι το Φεβρουάριο έδειχνε χαμένη και έχουν το μυαλό στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο ξέρει ότι η έξοδος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση περνά από την τελική βαθμολογία στο πρωτάθλημα και γι αυτό ζητά συγκέντρωση και πάθος από τους παίκτες του. Οι «μπλε» δεν έχουν σκοράρει στα τελευταία 5 ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ο Κένι Νταλγκλίς γνώρισε την πρώτη του ήττα από την Τσέλσι, ως προπονητής, βλέποντας την ομάδα του να χάνει στον τελικό του Κυπέλλου, το Σάββατο. Οι «reds» πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο στο πρωτάθλημα και ο Σκωτσέζος τεχνικός ψάχνει ένα αποτέλεσμα για να μετριαστεί η πικρία.


Αγωνιστικά νέα

Με αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στον τελικό του Σαββάτου ενδέχεται να παρατάξει την ομάδα του ο Κένι Νταλγκλίς, ενώ εκτός δράσης είναι πάντα οι Τσάρλι Άνταμ και Λούκας Λέιβα.

Εκτός πλάνων για την Τσέλσι οι Τζον Όμπι Μίκελ και Ραούλ Μεϊρέλες, ενώ χρόνο συμμετοχής ενδέχεται να πάρουν οι Γκάρι Κέιχιλ και Νταβίντ Λουίζ, οι οποίοι βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της αποθερραπείας τους.

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής

Σάββατο 5/5

Άρσεναλ – Νόριτς 3-3
(2’ Μπεναγιούν, 72’, 80’ Φαν Πέρσι – 12’ Χούλαχαν, 27’ Χολτ, 85΄Μόρισον)

Κυριακή 6/5

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2
(70’, 89’ Γ. Τουρέ)

Άστον Βίλα – Τότεναμ 1-1
(35’ Κλαρκ – 62’ πεν. Αντεμπαγιόρ, 49’ κοκ. Ρόους)

Μπόλτον – Γουέστ Μπρομ 2-2
(24’ πεν. Πετρόφ, 72’ αυτ. Τζόουνς – 75’ Μπραντ, 90΄ Μόρισον)

Φούλαμ – Σάντερλαντ 2-1
(12’ Ντέμπσεϊ, 35’ Ντεμπελέ – 34’ Μπάρντσλεϊ)

ΚΠΡ – Στόουκ 1-0
(89’ Σισέ)

Γουλβς – Έβερτον 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σουόνσι 2-0
(28' Σκόουλς, 41' Γιάνγκ)

Δευτέρα 7/5

Μπλάκμπερν – Γουίγκαν 0-1
(87'΄Αλκαράς)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x