Ενας ακόμη προπονητής που αρνήθηκε ευγενικά να αναλάβει την Λίβερπουλ είναι ο Φρανκ Ντε Μπουρ που προτιμάνει να μείνει στον Αγιαξ και τα επόμενα χρόνια!
Σύμφωνα με τα σενάρια ο Ολλανδός προπονητής του Αγιαξ βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ για να αναλάβει την ομάδα. Αλλά ο ίδιος είπε στην De Telegraaf: «Με τιμάει το ενδιαφέρον αλλά μόλις τώρα αρχίζω στον Αγιαξ. Στο Αμστερνταμ δημιουργούμε κάτι καινούργιο με τους βοηθούς μου Βιμ Γιονκ και Ντένις Μπέργκαμπ. Γι' αυτό θέλω να μείνω πιστός στον Αγιαξ για τα επόμενα χρόνια».
Ο 42χρονος τεχνικός ανέλαβε τον Αγιαξ το 2010 στην θέση του Μάρτιν Γιολ που παραιτήθηκε και έχει κατακτήσει δύο σερί πρωταθλήματα στην Ολλανδία, ενώ ήταν βοηθός στην Εθνική ομάδα της χώρας του, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.
Πηγή: england365.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






