Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Φάμπιο Αουρέλιο, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να υπογράφει με την Γκρέμιο συμβόλαιο συνεργασίας, μετά την αποδέσμευσή του από τη Λίβερπουλ.
Ο 32χρονος άσος είχε ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν στο «Anfield» και αποφάσισε να επιστρέψει στην Βραζιλία, μετά από 12 χρόνια στην Ευρώπη.
«Η Γκρέμιο επιβεβαιώνει τη συμφωνία με τον Φάμπιο Αουρέλιο Ροντρίγκες. Το συμβόλαιό του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2013», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του βραζιλιάνικου συλλόγου. Την ίδια στιγμή, ο Λούκας Λέιβα, έστελνε συγχαρητήρια στο συμπατριώτη του και –μέχρι πρότινος- συμπαίκτη του, μέσω του twitter: «Η Γκρέμιο απέκτησε τον Φάμπιο. Τι ωραία νέα!».
Πηγή: england365.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






