Ο Μούσα Ντεμπελέ είναι ο επόμενος μεταγραφικός στόχος της Τσέλσι, όπως αναπαράγουν τα αγγλικά Μέσα.
Ο Βέλγος επιθετικός της Φούλαμ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ήδη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τότεναμ έχουν εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον τους.
Οι «μπλε» του Λονδίνου έχουν μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και μετά τους Μαρίν και Αζάρ, η συνέχεια φαίνεται πως θα είναι το ίδιο εντυπωσιακή. Τις τελευταίες μέρες ο αγγλικός Τύπος φέρνει κοντά στην Τσέλσι τον Χουλκ, ενώ σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα και το όνομα του Ντεμπελέ.
Από την άλλη η Φούλαμ δεν θέλει να χάσει τον παίκτη, καθώς το καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν και οι Ντέμπσεϊ και Άντι Τζόνσον, δημιουργώντας δυσαναπλήρωτο κενό στην επίθεση της λονδρέζικης ομάδας.
Όμως, το γεγονός ότι ο Ντεμπελέ απέρριψε την πρόταση επέκτασης συμβολαίου… ανοίγει την όρεξη στους υποψήφιους «μνηστήρες», οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν τις προτάσεις τους.
Το κόστος της μεταγραφής για όποια ομάδα επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της θα φθάσει τις 10 εκατ. λίρες. Τη φετινή σεζόν ο πρώην άσος της Άλκμααρ είχε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Φούλαμ, σημειώνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 4 ασσίστ.
Χρήστος Φιλόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






