Νέο συμβόλαιο με τη Γουίγκαν υπέγραψε ο Ανρί Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός συμφώνησε να παραμείνει για ακόμα τρία χρόνια στους «λάτικς» και δεν έκρυψε πως είναι πολύ ευτυχισμένος για την επίτευξη της συμφωνίας.
«Είμαι χαρούμενος με τη Γουίγκαν και εδώ παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου. Περνάω πολύ καλά, έχω μία υπέροχη σχέση με τους οπαδούς μας και πιστεύω ότι η συνεργασία με τον Εμίλ Χέσκι θα έχει καλά αποτελέσματα αυτή τη σεζόν. Γιατί να έφευγα όταν όλα πάνε τόσα καλά για μένα εδώ;», δήλωσε ο 29χρονος άσος.
Εξίσου χαρούμενος ήταν και ο τεχνικός της Γουίγκαν, Πολ Τζιούελ: «Είμαι ενθουσιασμένος που ο Ανρί αποφάσισε να μείνει στην ομάδα. Έκατσα μαζί του και συζητήσαμε αρκετές φορές μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες. Ξέρει τι πιστεύω γι’ αυτόν, πόσο πολύ τον υπολογίζω και αυτό φάνηκε στην προσφορά που του κάναμε».
Ο Καμαρά την σεζόν 2005-06 αγωνίστηκε σε 27 ματς της Πρέμιερσιπ με τη φανέλα της Γουίγκαν και σημείωσε 12 γκολ.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






