Αγγλία

Βασικός… ή δανεικός

Σε δίλημμα βρίσκεται ο Ρομελού Λουκάκου σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Τσέλσι, διαφορετικά σκέφτεται να πάει δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα, ώστε να επιστρέψει στους Λονδρέζους ακόμα καλύτερος.

Σε δίλημμα βρίσκεται ο Ρομελού Λουκάκου σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Τσέλσι, διαφορετικά σκέφτεται να πάει δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα, ώστε να επιστρέψει στους Λονδρέζους ακόμα καλύτερος.

«Αν μπορέσω να μείνω στην Τσέλσι και να είμαι μέρος της αρχικής ενδεκάδας, ώστε να μου δίνεται η ευκαιρία να βάζω πολλά γκολ και να κερδίζει η ομάδα, τότε εμένα μου αρκεί αυτό», ήταν τα λόγια του 19χρονου Βέλγου, για να προσθέσει:

«Αν όμως φύγω δανεικός, παίξω για ένα διάστημα σε άλλη ομάδα και έπειτα επιστρέψω και δώσω τον καλύτερο εαυτό μου τότε θα είναι ακόμα καλύτερα και για εμένα και για την ομάδα».

Επιμέλεια: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x