Αγγλία

Η Έβερτον παρουσίασε τον Μπίτι

Παίκτης της Έβερτον είναι από την Τρίτη και επίσημα ο Τζέιμς Μπίτι, αφού παρουσιάστηκε και επίσημα πλέον από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Παίκτης της Έβερτον είναι από την Τρίτη και επίσημα ο Τζέιμς Μπίτι, αφού παρουσιάστηκε και επίσημα πλέον από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας.

Ο πρώην επιθετικός της Σαουθάμπτον μετακόμισε στο Μέρσεϊσάιντ αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις χωρίς πρόβλημα, έναντι 6 εκατομμυρίων λιρών, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για την Έβερτον. Σίγουρα ο νεοποκτηθείς άσος ανα μένμεται να συμβ'άλει τα μέγιστα, στην προσπάθεια που κάνουν τα "χαχαρώτα" για έξοδο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ο Τζέιμς Μπίτι δεν θα αγωνιστεί στο ματς της Έβερτον με την Πόρτσμουθ, αλλά θα κάνει το ντεμπούτο του με την Πλίμουθ για το αγγλικό κύπελλο, το ερχόμενο Σάββατο.


Επιμέλεια: Τρύφωνας Μαντάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x