Αγγλία

'Δεν υπάρχει πρόταση για Ανελκά'

Στη διάψευση των φημών που θέλουν τον Νικολά Ανελκά να παραχωρείται από τη Μάντσεστερ Σίτι είτε στη Λίβερπουλ είτε σε κάποια άλλη ομάδα προέβη ο Κέβιν Κίγκαν.

Στη διάψευση των φημών που θέλουν τον Νικολά Ανελκά να παραχωρείται από τη Μάντσεστερ Σίτι είτε στη Λίβερπουλ είτε σε κάποια άλλη ομάδα προέβη ο Κέβιν Κίγκαν.

Ο Αγγλος τεχνικός των «μπλε» υποστήριξε ότι ο Γάλλος επιθετικός έμεινε εκτός από το παιχνίδι με την Αρσεναλ εξαιτίας τραυματισμού. «Εχω ακούσει τις φήμες. Η Λίβερπουλ χρειάζεται έναν επιθετικό, αλλά κανείς δεν μας έχει τηλεφωνήσει. Δεν θα έλεγα ψέματα για κάτι τέτοιο. Σε περίπτωση που γίνει πρόταση και είναι άκρως ικανοποιητική τότε θα τον παραχωρούσαμε», δήλωσε ο Κίγκαν και συμπλήρωσε:

«Τελευταία επαφή που υπήρξε ήταν πέντε ημέρες πριν εκπνεύσει η τελευταία μεταγραφική περίοδος, όταν και μας τηλεφώνησε η Μονακό πιστεύοντας ότι θα μας έκανε χάρη με το να έπαιρνε τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού. Αυτή ήταν και η μοναδική σοβαρή πρόταση που υπήρξε».

Το συμβόλαιο του Ανελκά, τον οποίο η Σίτι απέκτησε από την Παρί Σεν Ζερμέν το 2002 έναντι 13 εκατομμυρίων λιρών, εκπνέει το 2007.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x